ETUSIVU

YRITYS/PALVELUT

KUVAGALLERIA

YHTEYSTIEDOT

Yritys/palvelut

Olemme maatalouden palveluihin lukeutuva perheyritys Tarvasjoella. Toimialanamme on rehujen valmistus maatilalla tilan omista raaka-aineista. Mukanamme voidaan toimittaa isännän toivomuksesta rehuöljyä, aminohappoja sekä tiivistettä. Toimintamme on alkanut jo vuonna 1986, joten kokemusta on kertynyt kahden vuosikymmenen ajalta.

Kalustomme muodostuu kuorma-auton päälle rakennetusta Buschoff-merkkisestä rehujen sekoitus- ja jauhatuslaitteistosta. Meillä on mahdollisuus jauhattaa viljaa sekä vasara-, että valssimyllyllä.

Yrityksen pääomistaja on Kari ’Ulvova Mylläri’ Matikainen. Toisena kuskina ja yrityksen työntekijänä toimii hänen tyttärensä mies Sami Tähtinen.

Toimintamme on jatkunut jo niin kauan että monista asiakkaista on muodostunut hyviä perhetuttuja ja ystäviä. Vaikka maatalous onkin kokenut monia myllerryksiä viime vuosina, monet asiakkaamme ovat säilyneet aivan yrityksemme alkuvuosilta saakka. Toiset taas ovat siirtäneet asiakkuutensa niin kutsutusti ”isältä pojalle” sukupolven vaihdoksen myötä.

Toiminta-alueemme ulottuu aina Keski- ja Itä-Suomeen asti, vaikka pääasiassa toimimmekin Etelä- ja Länsi-Suomessa noin sadan kilometrin säteellä Tarvasjoelta.